SEO

Skab organisk trafik med SEO

Skab mere organisk vækst med SEO

Søgemaskiner

Når du søger på internettet, baseres søgeresultaterne på hvor stor sandsynlighed der er for at du finder det svar du søger på den pågældende hjemmeside. Derfor er det vigtigt at optimere alle aspekter af din hjemmeside, så du sikrer at alle søgemaskiner bliver “overbevist” om at din hjemmeside kan levere præcis det en potentiel kunde søger efter.

Optimering

Der er utallige af optimeringer der kan foretages på din hjemmeside, for at sikre en bedre placering på eksempelvis Google. Nogle af dem er at skrive tekster som er informative og let læselige, derudover skal du sikre at din hjemmeside indlæses hurtigt og er mobil-venlig(responsivt design), en tredje optimering kunne være at få links til din hjemmeside fra andre værdiskabende hjemmesider.

Kontakt os

On-page, off-page og teknisk SEO

On-page SEO

Optimeringer på din egen hjemmeside.
"søgeord" har du sikkert også hørt hvis du har en hjemmeside. Det er en stor del af det der kaldes on-page SEO. Det er nemlig her du undersøger hvilke ord du bør gå efter at rangere højt på, når der søges efter dem på diverse søgemaskiner. On-page SEO fokuserer altså på kvaliteten af de tekster, billeder og videoer du bruger på din hjemmeside.

Off-page SEO

Involverer andre hjemmesider.
Måske har du hørt ordet “Backlinks” før. Backlinks er kort fortalt, de indgående links din hjemmeside har. Hvis du eksempelvis har et samarbejde med en blog som skriver dit domænenavn i et opslag så vil det være et backlink til din hjemmeside. Dette vil fortælle til søgemaskinerne, at den pågældende blog på en måde validerer din hjemmesides indhold. Jo flere af disse backlinks du har, desto flere gange får søgemaskinerne valideret at din hjemmeside har godt og relevant indhold.

Teknisk SEO

Strukturering af din hjemmesides data mm.
Denne del af SEO er den man ikke kan se, men som ligger bagved din hjemmeside og dennes struktur. Hvis din hjemmeside tager for lang tid om at indlæse, så vil Google ikke udsætte sine brugere for denne ulejlighed og rangerer derfor din hjemmeside værre. Du vil ligeledes stå i dårligt lys overfor søgemaskinerne, hvis din hjemmeside ikke er tilpasset til at kunne bruges på mobiler, dette kalder man et responsivt design. Da en stor del af internettraffikken idag foregår på mobiler, er det derfor et meget vigtigt punkt for alle hjemmesider.

Kontakt os

Et udpluk af vores kunder og samarbejdspartnere

Goldfit
Magnificent Jewelry
FLC Danmark ApS
Aarhus Volume
Alufit
Aveugle Shop