Google Analytics

Ét super kraftfuldt værktøj

Google Analytics

Google Analytics er et utrolig kraftfuldt værktøj. Det hjælper virksomeder med at forstå deres kunder, og hvad de leder efter, når de besøger deres hjemmeside. Det kan også blive brugt til at se hvor godt dine marketingstrategier virker. Hvis ikke du bruger Google Analytics, går du glip af en hel masse værdifuld information omkring din forretning. Alle virksomheder burde bruge Google Analytics, er du med på bølgen?

Hvad kan Google Analytics?

Meget. Som sagt, Google Analytics er et utrolig kraftfuldt værktøj at have i sin virksomheds værktøjskasse. Du kan se hvilke kilder dine besøgende kommer fra, hvor mange sider de i gennemsnit ser, hvor mange minutter de er på siden og meget mere. Du kan også sætte det op så du har en mere præcist billede af, hvad de interagerer med, hvilke knapper de trykker på osv. Det værdifulde i dette er, at du kan skræddersy din tracking til at se om dine marketing tiltag virker.

Kontakt os

"Vi hjælper vores kunder med at læse og forstå deres data, så de ikke går glip af vigtig information"

Niels Høgh Høiberg

Webdesign og udvikling

Segmentering

Segmentering i Google Analytics er bare fantastisk. Dette værktøj har gjort det muligt at dele din hjemmeside eller apps trafik ind i segmenter, eller del-segmenter af besøgende. Det giver dig mulighed for at filtrere det data du får ind gennem Google Analytics baseret på mange forskellige parametre som dato, enhed, tid brugt på siden og meget mere. Det er et kraftfuldt koncept, der kan udgøre en stor forskel, i at drive en succesfuld hjemmeside eller webshop.

Du vil selvfølgelig have så mange brugere på din hjemmeside eller webshop som muligt - men det er ikke alle der er relevante. Det er her segmentering i Google Analytics hjælper godt til. Når hjemmesidens data er delt op i segmenter, foreslår vi hvilke målgrupper der er jeres tid værd - og hvilke der ikke er. Segmentering er omdrejningspunktet for at få det meste ud af jeres Google Analytics data. Det gør det muligt at klarlægge hvilken retning virksomheden bevæger sig i, ved at eliminere irrelevant data, og kun vise hvad der skal til, for at det bliver en succes.

Hvordan kan vi hjælpe med Google Analytics?

Vi hjælper vores kunder med at læse og forstå deres data. Månedlige rapporter til vores kunder, der er tilpasset deres individuelle KPI'er, giver dem dybere indsigt i deres virksomhed. Overlad det tunge arbejde til os - og fokuser på at drive din forretning, hvor dine kompetencer er krævet mest.

Kontakt os i dag

Et udpluk af vores kunder og samarbejdspartnere

Goldfit
Magnificent Jewelry
FLC Danmark ApS
Aarhus Volume
Alufit
Aveugle Shop